زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کرزی: وقت آن رسیده دنیا با طالبان همکاری کند | می‌خواهم یک شهروند عادی باشم

  • کد خبر: ۹۳۳۹۱
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۰
کرزی: وقت آن رسیده دنیا با طالبان همکاری کند | می‌خواهم یک شهروند عادی باشم
رئیس جمهوری پیشین افغانستان معتقد است وقتش رسیده که جامعه بین‌المللی با طالبان همکاری کرده و از مرگ میلیون‌ها تن به خاطر گرسنگی، جلوگیری کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حامد کرزی، رئیس جمهوری سابق افغانستان در گفت‌وگو با خبرنگار سی.ان.ان گفت، جامعه بین‌المللی باید کمک‌های ضروری به افغانستان را در اولویت قرار داده و "فعلا" بدگمانی‌هایش نسبت به طالبان را کنار بگذارد.

او گفت: حقیقت این است که امروز طالبان قدرت بالفعل این کشور است.

طالبان در ماه اوت، با حملات رعدآسای نظامی خود، کنترل افغانستان را به دست گرفت. کابل، پایتخت افغانستان اندکی پس از آنکه آخرین سربازهای آمریکایی از افغانستان خارج شدند، سقوط کرد و همان حکومتی در افغانستان روی کار آمد که آمریکا در سال ۲۰۰۱ با حمله به افغانستان، برکنارش کرده بود؛ حامد کرزای، نخستین رئیس جمهوری افغانستان پس از سقوط طالبان در ۲۰۰۱ بود.

کرزای در پاسخ به این سوال که چطور جامعه جهانی می‌تواند از گروهی حمایت کند که اسناد خشونت‌ها و قتل‌های فراقضایی‌اش موجود است، گفت: مسئله خشونت، بخش تاسف‌آوری از زندگی ماست؛ اعمال خشن توسط همه طرفین انجام شده است.

اوضاع افغانستان، شورای امنیت سازمان ملل را بر آن داشت تا در قطعنامه‌ای، خواستار تسهیل ارسال کمک‌ به افغانستان شود اما تاکید کرد که این پول نباید به دست طالبان بیافتد.

کرزای در این باره گفت: از این قطعنامه استقبال می‌کنم؛ شاید کافی نباشد، اما شروع خوبی است.

او همچنین در این مصاحبه، درباره ادعای نخست وزیر پاکستان سخن گفت که اشاره داشت داعش از خاک افغانستان، به پاکستان حمله می‌کرد. کرزی گفت: کمک کردن به یک کشور و استفاده از یک موقعیت برای تضعیف یک شخص، با یکدیگر فرق دارند. امیدوارم دولت پاکستان، افغانستان را به خاطر مسئله‌ای که خود نیز از آن رنج می‌برد، مقصر نداند.

کرزی، علیرغم شراکت‌های اخیرش در گفت‌وگو با طالبان، گفت که دورانش در دولت به سر رسیده و دیگر چنین قصدی ندارد و نخواهد داشت.

او گفت: می‌خواهم به عنوان یک شهروند عادی در این کشور زندگی کرده و از هرچه در توان دارم، برای کمک به کشورم و فرزندان افغانستان استفاده کنم تا کشوری آرام، باثبات و شکوهمند داشته باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->